Partners

Dutch Edamame is tot stand gekomen door financiële ondersteuning van de provincie Flevoland. Provincie Flevoland wil de eiwittransitie versnellen. Met Growing Green Proteins onderzoekt de provincie de economische kansen én de uitdagingen. Ze brengen boeren, ontwikkelaars, ondernemers, onderzoekers en onderwijs bij elkaar om innovaties te ontwikkelen, kansen te benutten en barrières te slechten. Klik hier voor meer informatie. De rapportage van het project 'Dutch Edamame' vindt u hier

 

Green Organics zorgt voor de complete keten van biologische groenten, aardappelen en fruit van grond tot mond. Jaarlijks teelt, verwerkt en verkoopt Green Organics 50 miljoen kilo. Green Organics heeft als missie om de hele landbouw 100% biologisch te maken. Meer over Green Organics lees je hier.

 

Stichting Hemus is in 2018 opgericht om te werken aan een rendabel biologische landbouwsysteem. De focus op waar landbouw en natuur volledig met elkaar geïntegreerd zijn en de biodiversiteit verbetert. Denk aan strokenteelt, agroforestry, experiment met paludecultuur en teelt van eiwitrijke gewassen, zoals soja. Dit doen we op gronden die we langdurig in beheer of in eigendom hebben en in samenwerking met onze partners, waaronder onze directe partner ERF BV. Door te doen in de praktijk bouwen we kennis op die we ook weer delen. Meer over Hemus lees je hier.